Kylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, kiakadtak a rajongók

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy -
harag Kylie Jenner sorozat rajongók A szolgálólány meséje party botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felbőszítette rajongóit Kylie Jenner. A celeb egy olyan partit szervezett, amelynek témája A szolgálólány meséje című sorozat volt. A nők kizsákmányolásával foglalkozó alkotást sokak szerint szerint ennél sokkal komolyabban kell venni.

Világszerte rengetegen rajonganak A szolgálólány meséje című sorozatért. Az alkotás Margaret Atwood regénye alapján készült, és egy olyan jövőbe viszi el a nézőket, amelyben a nők termékenysége drasztikusan csökken, így kizsákmányolják azokat, akik még képesek gyermeket kihordani.

A The Guardian szerint Kylie Jenner azzal akasztotta ki rajongóit, hogy egy olyan bulit rendezett, amelynek ez a sorozat volt a témája. Az Egyesült Államokban az utóbbi időben sokat foglalkoznak a nők jogaival, főleg a terhességmegszakítás kapcsán. Éppen ezért is váltott ki akkora felháborodást Jenner bulija.

A lap cikke szerint számukra ez a sorozat nem jelent többet napjaink popkultúrájának egyik darabjánál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.