Gáspár Evelin munka alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin szeretne elhelyezkedni, és a saját lábára állni, de hiába keres, nem talál munkát. 

Gáspár Evelin a diplomája és a nyelvismerete ellenére sehol sem talál magának munkát. Győzike nagyobbik lánya elmondta, szerinte sok helyen kizárólag azért hívták állásinterjúra, hogy megalázzák.

Gáspár Evelint nem alkalmazzák Forrás: TV2/Mokka

„Volt pár lyukra futás. Én az a típus vagyok, aki nem adja fel" – kezdte beszámolóját a Mokkában Evelin, akit különféle indokokkal utasítanak vissza. Volt, ahol már szerződést is írtak, mire kiderült, hogy betöltötte valaki más a pozíciót. Elmondása szerint eddig nyíltan senki sem közölte vele, hogy ismertsége miatt nem akarja alkalmazni, de ő érzi, ha ezért nem veszik fel. „Most átadom magam ennek a celebségnek, úgyis ebben nőttem fel. Nekem egy nem hétköznapi életutam van" – folytatta Evelin, akiben elkeseredettségében az is felmerült, hogy külföldön keres munkát. „Magyarországon elég erős a zárkózottság és a kirekesztés" – tette hozzá. Elmondta, ő nem akarja bizonygatni, hogy ér annyit, mint mások: ki akar teljesedni, és boldog akar lenni. „Volt, aki kinevetett, hogy mit keresek itt. (...) Ez elszomorított" – árulta el Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.