Mustáros kenyéren és vízen élt Kamarás Iván

Fotó: Mudra László - Origo -
Kamarás Iván evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Iván sokáig úgy érezte, hogy az evés felesleges időtöltés. Gyerekként nem élvezte sem az ízeket, sem az ételek színkavalkádját. Bár mára ez megváltozott, a fia részben örökölte a korábbi, evéshez való viszonyát.

Nem éppen a legjobb étvágyú gyerek volt Kamarás Iván, aki ugyan ma már élvezettel fogyasztja az ételeket, gyerekként bizony meggyűlt a szülei baja az étkeztetésével. „Alapvetően nagyon utáltam enni gyerekkoromban. Volt egy olyan nyár, amikor csak mustáros kenyér és víz ment le a torkomon. Ötéves koromban még tortának is kenyértortát kértem, kolbászdarabokkal a tetején. Az evés nekem egy felesleges időtöltésnek tűnt, akkor nem értettem azokat a programokat, hogy elmegyünk enni valamit" – mesélte Kamarás Iván az RTL Klubon látható Kalandozóban a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek, akinek azt is bevallotta, hogy ebben a fia nagyban rá ütött. „A fiamon is látom, hogy nem érti, miért kell enni menni, együtt enni. Ahogy az ember idősebb lesz, jobban megérti ezt. Megérti az evés örömét, az ízek valahogy életre kelnek. Most már arra kell figyelnem, hogy tartsam a formámat, és amennyit eszem, annyit le is mozogjak. Szeretek enni, egyre ízesebb, színesebb ételeket" – mondta a színész, aki egy ideig a színes fogásoktól is irtózott. „Tartózkodom a gluténtól és a laktóztól, de régebben olyan ételt sem fogyasztottam, aminek színe volt. Se zöldséget, se gyümölcsöt nem ettem emiatt gyerekkoromban. Sokat változott az ételekhez, ízekhez való hozzáállásom, amikor együtt dolgoztunk Tordy Gézával. Ő tanított meg különböző ízeket értékelni" – árulta el Kamarás Iván.

Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.