2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Exatlon Hungary: Kocsis Alexandra a kamerák előtt borult ki - Videó

Exatlon Hungary Kocsis Alexandra videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary minden nap tartogat izgalmakat a TV2 nézői számára. Ezúttal a Bajnok csapat egyik tagja, Kocsis Alexandra borult ki kamerák előtt.

Az előnyjáték alkalmával nem sikerült kiegyenlítenie Kocsis Alexandra fitnesz világbajnoknak, aki nagyon a szívére vette a vereséget.

„Nagyon rossz most, hogy nem sikerült kiegyenlítenem egy ilyen fontos napon. Rettenetes érzés, nem ment a totem dobás, ami iszonyúan bánt, közöm nem volt hozzá... Ilyenkor senki nem tud megvigasztalni, inkább szeretek elvonulni, magamban rendezni a dolgokat, végig gondolni. Utána a csapattal úgyis átbeszéljük, kivesézzük a történéseket, és tudom, ott lesznek mellettem egytől egyig. A csapattal kapcsolatban nincs semmi olyan frusztrációm, hogy ne kedvelnének, de nem feltétlenül érdeklődőek, nyilván játszani jöttek ők is, meg én is. Ez egy verseny, nem azért jöttünk, hogy legjobb barátokat keressünk, viszont ők már összeszoktak, és nehezebben fogadnak be egy új embert"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.