Helikopter-balesetben életét vesztette Kobe Bryant

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Harry How -
baleset Kobe Bryant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helikopter-balesetben életét vesztette vasárnap Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai kosárlabdázó - jelentette az amerikai TMZ hírportál.

A honlap szerint Bryant magánrepülőgépén utazott a Kalifornia állambeli Calabasasban, amikor eddig ismeretlen okokból megtörtént a tragédia. A Los Angeles-i sheriff a Twitteren megerősítette a balesetet, hozzátéve, hogy öt ember halt meg, az utasok közül a tragédiát senki nem élte túl. Az áldozatok nevét azonban nem hozta nyilvánosságra.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Harry How

Bryant tavaly augusztusban töltötte be a 41. életévét, karrierje során 1996 és 2016 között a Los Angeles Lakerst erősítette. A csapattal ötször (2000, 2001, 2002, 2009, 2010) lett bajnok az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA), kétszer (2009, 2010) a döntő legjobb játékosának is megválasztották, 2008-ban ő lett a bajnokság legjobbja, míg 18 alkalommal vett részt az All Star-gálán.
Az amerikai válogatottal 2008-ban Pekingben, 2012-ben Londonban bizonyult a legjobbnak az olimpiai játékokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.