Járókelők kezdték el újraéleszteni Gesztesi Károlyt

Forrás: Viasat3/Labancz Viktória -
Gesztesi Károly járókelő újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 évesen elhunyt Gesztesi Károly január 4-én, vezetés közben lett rosszul. A legrissebb információk szerint a járókelők kezdték meg az újraélesztés, de hamar megérkezett a segítség. 

Gesztesi Károly januér 4-én, az autójában lett rosszul a Ferdinánd hídon. A színész biztonságosan félreállt autójával, ezzel egy esetleges baleset lehetőségét is megelőzte. A mentőket ő maga értesítette először, de sok segélyhívás érkezett be a járókelőktől és autósoktól is.

Gesztesi Károlyt a járókelők kezdték el újraéleszteni Forrás: Viasat3/Labancz Viktória

A Bors információi szerint a színészt az arrajáró civilek kezdték el újraéleszteni, de gyorsan megérkeztek a mentők, és folytatták a küzdelmet. 50 percen keresztül próbálták visszahozni őt az életbe, de nem jártak sikerrel.

Kiderült, hová tartott Gesztesi Károly az autójával

Gesztesi Károly színész 56 évesen, tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. A színész vezetés közben lett rosszul, a mentőket ő maga értesítette. Sajnos hiába küzdöttek a szakemberek, nem sikerült újraéleszteni. Most az is kiderült, hová tartott éppen szombat délután. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.