Kobe Bryant lehet az NBA új logóján – Ezt követelik a rajongói

logó petíció rajongók Kobe Bryant NBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kosárlabdasztár halála az egész világot megrázta, rajongói és tisztelői pedig szeretnék, ha a sportág örök emléket állítana neki. Már közel 2 millióan írták alá azt a petíciót, melyben arra kérik az észak-amerikai kosárlabdaligát, azaz az NBA-t, hogy tervezze újra logóját, és a benne lévő kosárlabdázó alakot Kobe Bryantről mintázzák meg.

Több híresség, mint például Snoop Dogg, Usher és Justine Bieber. is támogatja azt az ötletet, ami Kobe tizenhat éves rajongójától, a vancouveri Nick Moghtader fejéből pattant ki.

Az NBA mostani logóját 1969 óta használják,amin jelenleg Jerry West sziluettje látható Forrás: AFP/2017 Getty Images/Gene Sweeney Jr.

Az NBA mostani logóját 1969 óta használják,amin jelenleg Jerry West sziluettje látható, aki Bryanthez hasonlóan gyakorlatilag teljes pályafutását a Los Angeles Lakersben töltötte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.