Kótai Mihály a ring helyett az Exatlonban kapta élete legnagyobb ütését

ütés kiütés verseny Kótai Mihály Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlonban javultak a Bajnokok, kevésen múlott a győzelem. Kótai Mihályt három nap után kiengedték a dominikai kórházból, de még nincs jó állapotban: mint mondta, egész pályafutása során nem kapott ilyen nagy ütést. Szédült, hányingere, agyrázkódása lett, gyógyszerekkel tömték. -írja az origo.

A TV2 sportreality-jében, az Exatlonban lényegesen jobb formát mutattak a pirosak, 7-7-ig volt nagy küzdelem, majd 9-8-nál volt esélyük, hogy a „hirtelen halál" döntsön. A legfiatalabb játékos, Dorka hármat ment, hármat nyert, és a legvégén is hidegvérrel teljesítette a pályát. Eddig öt versenynapból ötöt a Kihívók nyertek, de ma legalább szoros volt az állás. La Romana városba mehettek a nyertesek, ez az ország hetedik legnagyobb városa, 130 ezer lakossal. Sétálgattak a dominikai városka utcáin, fagyiztak, több nap elzártság után minden kimozdulás öröm lehet.

„Már nem volt akkora különbség, és nem bízzák el annyira magukat" – vélekedett a vesztes csapatnál Szandra. „Elhisszük, hogy van esélyünk, tudjuk azt, hogy képesek vagyunk nyerni" – bizonygatta a kamerának és önmagának Csollány Szilveszter, aki nagyot esett, de nem kell különösebb baja.

Kótai Mihály visszatérhetett a Bajnokokhoz,


mint mondta, négyszáz meccset bokszolt életében, de ez másféle sérülés volt.

„Úgy telibe vágtam azt a vascsövet... a homlokommal találtam el. Így, erőből nekifutni valaminek... ez tíz pont! Viszont sok gyógyszert kaptam, a koordinációm nem százszázalékos. A kontroll eredményét várom, akkor eldől, mi lesz velem"

– mondta a jó hangulatért felelős Kótai. Valószínűleg kihagyja a következő napot, de legalább van esély arra, hogy újra versenyezzen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.