Rachel és Ross gyermeke hatalmas poént dobott be: imádják majd a Jóbarátok rajongói

Forrás: NBC -
poén Rachel Green Jóbarátok Ross Emma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátokban Rachel és Ross gyermekét, Emmát egy ikerpár játszotta. Egyikük, Noelle Sheldon hatalmas poénnal indította az évet, amit minden fanatikus rajongó imádni fog!

A Jóbarátokban Rachel és Ross gyermekét, Emmát egy ikerpár alakította, Noelle és Cali Sheldon. Ugyan a rajongóknak örökké aprók maradnak, valójában már felnőtt nők, akik bár nem sokra emlékezhetnek a forgatásokból látszik, hogy imádják a sorozatot. Miből? Például abból, ahogy Noelle köszöntötte a 2020-as évet. Ennél nagyobb poénnal egyik fanatikus rajongót sem örvendeztethetett volna meg.

A Jóbarátokban Rachel és Ross gyermekét, Emmát egy ikerpár alakította, Noelle és Cali Sheldon Forrás: NBC

"Felébredtem minden idők legjobb szundikálásából. Hello, 2020" - írta a fotóhoz, amelyen ő látható az ikonikus kávézóban, habár ez csak a Photoshop műve. De hogy miért is olyan nagy ügy ez a pár sor? Nos, valószínűleg az igazi rajongóknak nem kell felfrissíteni az emlékezetét, de a többieknek segítünk.

A sorozat 10. évadában ünnepelték Emma első születésnapját, amit a barátok nem viseltek túl jól. Monica és Chandler Vermontba utaztak volna a zsúr után, azonban Emma nem akart felébredni a szundikálásból. Az időt azzal ütötték el, hogy Ross és Rachel videót forgatott Emmának, amit a 18. születésnapján adtak volna át neki. Chandler pedig a következőket mondta: "Szia Emma, már 2020-at írunk, és te még mindig szundikálsz?" Monica így folytatta: "Mi vagyunk Monica nénéd és Chandler bácsikád. Lehet, hogy nem ismersz fel minket, mert nem beszéltünk a szüleiddel 17 éve."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.