Soma Mamagésa is kiakadt Schobert Norbira

nők fogyás Soma Mamagésa Schobert Norbert botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa a kamerák előtt árulta el, mit gondol Schobert Norbi kijelentéseiről.

A Mokkában ezúttal Soma Mamagésa volt a vendég, aki csatlakozott azokhoz a hírességkehez, akik kifejtették véleményüket Schobert Norbi botrányos kijelentéséről. A művésznő elmondta, butaságnak tartja Norbi mondatait.

Norbinak ez a fajta pökhendi és szűklátókörű kijelentése, hogy azért, mert ő állati ösztönszinten van és azt nézi, hogy jaj, anyukám, mekkora... Hogy mindenki így gondolkodik, ez nagyon szűklátókörű... Kettő: ő azt mondta, hogy a nők elhízása miatt a gyerekek félárvák lesznek... Bocsánat, az anyák nem halnak meg, tehát árvák nem lesznek, ez eleve téves kifejezés. Harmadik: érd el a leánykori súlyodat?! Az azt jelenti, érd el leánykori bőrfeszességedet, töltesd a ráncaidat, ne legyen őszhajszálad... Akkor a férfi is érje el a fiatal sráckori súlyát és az akkor teljesítményét! Idd meg az örök ifjúság szérumát... Ez olyan gyermeteg elképzelés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.