Újabb furcsa dolgok derültek ki a fiúról, aki autókkal szexel

Forrás: Shutterstock -
betegség szex preferenciazavar autó perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közmunkára ítélte a bíróság a pécsi autóerőszakolót, aki évek óta szeretkezik különböző kocsikkal városszerte.

A szakértők szerint R. Gergő gyógyíthatatlan betegségben, vagyis szexuális preferenciazavarban szenved. A közmunkából keresett pénzét sörre, cigire és vodkára szeretné költeni, ezért boldogan fogadta a Pécsi Járásbíróság ítéletét.

A férfi csak később szomorodott el, amikor ügyvédje felvilágosította, hogy 120 óra közmunka büntetésnek számít, és nem jár érte fizetés. -írja a Ripost.

A szakértők szerint R. Gergő gyógyíthatatlan betegségben, vagyis szexuális preferenciazavarban szenved (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Gergőt most egy Opel Corsa megrongálása miatt ítélte el a bíróság. A férfi rendszeresen átjárt a szomszédhoz, ahol felfeszítette egy Opel Corsa tanksapkáját, majd vajjal kente be a lyukat és homokot szórt bele. A tulajdonos többször vitte szervizbe az autót, majd eladta, miután kiderült, hogy a férfi szexel a járművel.

Gergő ezután újabb „szexuális partnereket" keresett, több környékbeli szomszéd autójával szexelt, majd miután többször rajtakapták, egy közeli autószervizt nézett ki magának. Itt levideózták, ahogy 20 percig foglalatoskodott egy Smarttal.

A kirendelt szakértők szerint a 66-os IQ-val rendelkező Gergő beszámítható és tisztában van a cselekményével. Ellene jelenleg is van nyomozás, mert már többször visszatért az autószervizbe, ahol újabb 15-20 autóval szexelt, amiket ezzel megrongált. A férfi a bíróságon csak annyit mondott, hogy haragból szór homokot a benzintankokba – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.