párkapcsolat Bakos Gergely szerelem Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni és párja, a Konyhafőnökből ismert Bakos Gergő kisbabát terveznek.

Alig pár hónapja talált egymásra Dér Heni és Bakos Gergő, a pár máris babát tervez. Mindketten úgy érzik, végre megtalálták azt az embert, akivel az egész életüket leélhetik. Az énekesnő le sem tagadhatná boldogságát, nemrég a Bors munkatársának áradozott szerelméről és mesélt hosszútávú terveikről.

Hosszú évek és az egyedüllét után azt gondolom, végre megtaláltam azt a férfit, akivel megöregednék. Nagyon sokat ismerkedtem, próbálkoztam, csalódtam, de most sínen vagyok. Geri végre egy határozott férfi, akit nem eszek meg reggelire, de nem is nyomja le a torkomon az akaratát. A munkámból adódó állandó pörgés után olyan megértést, nyugalmat és szeretetet ad otthon, amire mindig is vágytam. (...) Tudom, hogy szinte még friss ez a kapcsolat, de van úgy, hogy minden olyan magától értetődő. Én már tíz éve is azt mondtam, ha jönne a baba, én boldog lennék, és gond nélkül átrendezném az életemet, Gerivel pedig ez most már teljesen egyértelmű. Bármikor jöhet a babánk!"

Dér Heni Forrás: Dér Heni/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.