Időjárás: tavaszias idő várható

felhő tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan véget ér a tél úgy, hogy szinte el sem kezdődött. A tavaszias időjárás sokaknak örömet okoz, és úgy tűnik, a következő héten sem lehet panaszunk. 

Vasárnap

A reggeli ködfoltok feloszlása után változóan felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. A déli szél egyre jobban megélénkül. Reggel 0, délután 11°C körül alakul a hőmérséklet.

Hétfő

Többórás napsütésre és változó felhőzetre van kilátás. Eső nem alakul ki. 10 és 15 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A DNy-i szél megélénkül.

Továbbra is tavaszias idő lesz Forrás: MTI/Varga György

Kedd

Hajnalban, reggel elszórtan kisebb eső, zápor előfordul, majd a megerősödő északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap. Marad a kora tavaszias hőmérséklet: délután 9-14 fok valószínű.

Szerda

Napközben erősen megnövekszik a felhőzet, és délután szórványosan fordul elő záporeső. A maximumok 7 és 12 fok között alakulnak. Megerősödik az ÉNy-i szél.

Csütörtök

Gyengül szél és csökken a felhőzet, délután már többórás napsütés ígérkezik. 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.