Néhány részlet kiderült Kobe Bryant búcsúztatójáról

Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Rob Carr -
Kobe Bryant búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egybehangzó amerikai sajtóinformációk szerint február 24-én, a Los Angeles Lakers otthonául szolgáló Staples Centerben tartják a január 26-án elhunyt legendás kosárlabdázó, Kobe Bryant nyilvános búcsúztatóját.

A CNN hírtelevízió a Bryant-családhoz közel álló, névtelenséget kérő forrásra hivatkozott a hír bejelentésekor, hozzátéve, hogy a dátumot állítólag a Lakers-legenda egyik mezszáma, a 24-es miatt választották.

Kobe Bryant búcsúztatójáról kiderültek a részletek Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Rob Carr


A mások mellett Kobe Bryantet és egyik lányát is szállító helikopter Los Angeles közelében zuhant le január végén. A fedélzeten kilencen tartózkodtak, a pilóta és nyolc utas, a tragédiát senki sem élte túl. A 41 évesen elhunyt Bryant a 2008-as, pekingi és a 2012-es, londoni olimpián aranyérmet nyert, emellett ötszörös bajnok volt az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA), és kétszer a döntő, egyszer pedig az alapszakasz legjobbjává választották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.