Shane Tusup elárulta, milyen élmény volt számára a Nicsak, ki vagyok? című műsor

Forrás: Instagram/tusup11 -
jelmez oroszlán Nicsak, ki vagyok? Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlánjelmezben állt kamerák elé az ország egyik legsikeresebb úszóedzője

Állatok királyának öltözött Shane Tusup a Tv2 Nicsak, ki vagyok? című műsorában. A négyszeres Év Edzőjének választott fenoménnak ezúttal nem a sport-szakemberi tudását kellett bizonyítania, hanem énekelnie kellett. A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntetett edzőnek ezzel sikerült megmutatnia, szigorú munkatempója mellett, szórakoztató énje is van. A Life.hu-nak egy rövid interjúban elárulta, élvezte a műsor minden pillanatát.

A maszk alól fele annyit sem láttam, mint amennyit a próbák alatt, így talán ez volt a legnagyobb kihívás.

Shane Tusup meg akarta mutatni szórakoztató oldalát Forrás: Instagram/tusup11

Shane-t korábban még sosem hallhattuk énekelni, aminek meg is volt az oka. "Eddig még ezzel nem nagyon foglalkoztam komolyan. Most kellett és volt egy jó tanárom, aki kihozta a maximumot a hangomból." - mondta az edző, majd hozzátette, egyszerűen csak szórakoztatni akart.

Szerettem volna megmutatni a szórakoztató és jó kedvű oldalamat

A műsor legfontosabb eleme a titoktartás, vagyis senki nem tudhatja, ki van a jelmezben. Shane számára ez nem is volt nehéz feladat.

"Két dolog kellett hozzá: 1. szuper kaotikus program (amitől az úszóknak fel sem tűnt, hogy máshol vagyok, ugyanis ők éppen pihentek vagy a túlélésért küzdöttek két edzés között, amíg én máshol voltam) 2. a barátnőm és körülöttem lévők szervezése ugyancsak sokat segített a helyzeten." Bár a nézők észrevehették, hogy az oroszlánba öltözött ember nem érti a műsorvezető, Tilla utasításait, így érezhető volt, hogy nem magyar szereplőt rejt a maszk, mégis óriási meglepetést okozott leleplezéskor. "Nagyszerű élmény volt a felkészüléstől az előadásig." - zárta az interjút Shane Tusup.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.