A hobbiceleb Fecsó fiatal tehetségeket keres - Alapítványt indít

Life TV -
Szegedi Ferenc fiatal tehetség Fecsó alapítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Ferenc az egész országból várja nehéz sorsú, de kivételes tehetséggel rendelkező ifjú titánok jelentkezését

Szegedi Ferenc nevét az ország a 'Feleségek luxuskivitelben' című sorozatban ismerhette meg, akkori párja, Vasvári Vivien mellett.

Fecsó azonban mindig is azt vallotta: ő tulajdonképpen afféle "hobbiceleb", aki most az ismertségét szeretné jótékony célra fordítani.

Éppen ezért hozza létre az Ifjú Titánok Alapítványt, amelynek legfőbb küldetése anyagi segítséget nyújtani a fiatal tehetségeknek.

A koronavírus nem kímélte a gazdaságot: a magyarok egy jelentős százaléka veszítette el munkahelyét az elmúlt hetekben, így veszélybe került a megélhetésük. Már csak ezért is érezte aktuálisnak Fecsó, hogy megvalósítsa régen dédelgetett elképzelését: egy olyan alapítványt, ami a kiemelkedően tehetséges magyar fiatalokat támogatja.

A hobbiceleb Fecsó fiatal tehetségeket keres Life TV

Hamarosan megalapul Ifjú Titánok Alapítvány és elkészül saját weboldala is, ám addig is a jelentkezési lehetőség hamarosan Fecsó Hivatalos FB oldalán keresztül is megnyílik.

Az elvárás a jelentkezés kapcsán hogy a jelöltek egy rövid videó üzenetben, vagy fényképes e-mailben mutatkozzanak be, vagy legalábbis írják meg, meséljék el a történetüket, az álmaikat, és azt is, mire tudnák fordítani a felajánlott összeget.

Nincs kötött forma, a jelentkezési anyag összeállítása a pályázóra van bízva. Aki valóban tehetséges, az képes összerakni úgy a pályázatot, hogy azzal alátámassza a céljait.

A cégvezető ezután kollégáival együtt személyesen fogja kiválasztani, ki a legméltóbb a támogatásra. "Az elejétől a végéig követjük a folyamatot, hogy a pénz tényleg a lehető legjobb helyre kerüljön" - hangsúlyozza.

Fecsó az arra érdemesnek talált jelentkezőkhöz személyesen is ellátogat, hogy felmérje az életkörülményeiket, és meggyőződjön róla, a támogatás jó helyre kerül. Ezek után az összeg elköltését is pontosan nyomon követi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.