Koronavírus miatt hunyt el a híres színész, Allen Garfield

Forrás: Shutterstock -
halál Allen Garfield Beverly Hills-i zsaru koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
80 éves korában, koronavírus következtében veszítette életét Allan Garfield. 

Búcsúzik a színészvilág Allen Garfieldtól, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Beverly Hills-i zsaru 2. vagy a Magánbeszélgetés. A filmsztár 80 éves korában hunyt el, koronavírus következtében. Nővére, Lois Goorwitz erősítette meg a hírt. - írta meg a Hollywood Riporter.

Allen egyik kollégája, Ronee Blakley színésznő - akivel az 1975-ös Nashville című filmben férj és feleséget játszottak - már a közösségi oldalán is megemlékezett Allenről.

"Nyugodj békében Allen Garfield. A nagy színész, aki a Nashville című filmben a férjemet játszotta, koronavírus miatt halt meg. A könnyeimmel küszködöm, részvétem a családnak és a barátoknak. Később majd posztolok még. Mindannyian szeretetünket küldjük."

A színész sajnos már a koronavírus előtt sem volt teljesen egészséges. Először 1999-ben, majd 2004-ben is stroke-ot kapott, ezt követően pedig a Woodland Hills-i kórházban viselték gondját. Sajnos itt érte utol a halál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.