Koronavírus-fertőzése van az egyik magyar hipermarket dolgozójának

Forrás: Shutterstock -
Auchan pékség koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint a maglódi Auchan pékségének egyik munkatársánál koronavírus-fertőzést állapították meg. Az üzletlánc a Blikknek megerősítette az információt és elárulták, hogyan jártak el az ügyben. 

A maglódi Auchan pékségének egyik munkatársánál koronavírust mutatta ki, ezt az áruházlánc is megerősítette. Közleményben árulták el, hogyan jártak el.

Koronavírusos az egyik hipermarket dolgozója - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A hír igaz, a pékség egyik munkatársánál fertőzöttséget állapítottak meg, ezért a pékség üzemterületét haladéktalanul lezártuk, a saját sütést azonnal leállítottuk és minden érintett területet fertőtlenítettünk.

A járványügyi hatósággal mindenben együttműködünk. A pékségben dolgozó többi munkatársunkat, akikkel az érintett kollégánk kontaktusba kerülhetett, hazaküldtük és ők legközelebb a járványügyi szakemberek döntése alapján jöhetnek dolgozni. Ezen kollégáinknak állásidőt fizetünk, azaz erre az időre megkapják a teljes alapbérüket.

A pékségben külső beszállítóval pótoltuk a termékeket, jelenleg a szokásos választéknak kb. a fele érhető el, de az alaptermékek, kenyér, kifli, zsemle folyamatosan kaphatók és nincs áruhiány egyetlen élelmiszertípusból sem" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.