Pornóvetítés szakított meg egy digitális tanórát Oroszországban

Forrás: Shutterstock -
pornó karantén digitális oktatás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismeretlen tettes pornó filmet vetített tanóra közben. 

Úgy tűnik, egyre több ember unatkozik a házi karanténban, ezért olyan tevékenységekkel foglalják el magukat, mint például a random pornófilm vetítés.

Pont úgy, ahogy hazánkban, Oroszországban is digitálisan oldották meg a gyerekek oktatását a koronavírus miatt. És ahogy az itteni rendszer működésébe is be-be csúszik egy két hiba, úgy az orosz verzió sem tökéletes.

Forrás:Zoom

Nemrég ugyanis az egyik digitális tanórát egy hirtelen megjelenő pornófilm zavarta meg. A hír hallatára az egyik diák édesanyja elmesélte, hogy orosz nyelv, illetve matematika órán is ugyanez történt. A hatóságok keresik az elkövetőt, de egyelőre sikertelenül - írta meg az nversia.ru

Illetve azt tanácsolják, hogy fokozott óvatossággal használjuk a Zoom-hoz hasonló online felületeket, mert könnyen ellophatják az adatainkat, vagy nem kívánatos tartalmakkal találkozhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.