Teljesült Demcsák Zsuzsa álma: titokban férjhez ment indiai szerelméhez

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa titkos esküvő karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról a Life.hu is hírt adott, az a pletyka röppent fel néhány nappal ezelőtt, hogy Demcsák Zsuzsa szűk körben, titokban mondta ki a boldogító igent szerelmének. Egy barát megerősítette a hírt és részleteket is elárult a nagy napról...

Néhány nappal ezelőtt teljesült Demcsák Zsuzsa álma: a botrányairól elhíresült egykori műsorvezető kimondta a boldogító igent indiai kedvesének.

Ázsia Expressz 2. Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Szűk családi körben, meghitten zajlott a szertartás, köszönhteően a jelenlegi járvány-helyzetnek. Zsuzsa az esküvő tervezésekor elmondta, hogy nagy lagzit szeretne családdal és barátokkal, ám a koronavírus miatt erre nem volt lehetősége.

"Péntek délelőtt mentek az anyakönyvvezetőhöz Zsuzsáék, a ceremónia hamar lezajlott, nagyon meghatódtak mind a ketten. Zsuzsa nagy lagziról álmodozott, de mivel minden papírt és engedélyt megkaptak a hatóságoktól, nem akarták tovább húzni az időt, végül kis esküvőt szerveztek. Persze ha vége lesz a járványnak, tartanak majd egy bulit, amelyen az összes barátjuk jelen lesz, de így is boldogok. Elegáns nő és ügyelt a részletekre.

A ruhája fehér volt, de nem visszafogott, klasszikus, hanem merészebb, mégis elegáns, aranylánccal díszített darab. A gyűrűválasztásnál viszont a hagyományoknál maradtak, karikagyűrűt húztak egymás ujjára Krishannal.

Ott voltak Zsuzsa gyerekei, Tamara és Beni, akik kivették a részüket mindenből, terítették az asztalt, rendezkedtek otthon, hogy édesanyjuknak semmilyen dolga ne legyen a nagy napon. Zsuzsa testvére és szülei is ott voltak, valamint az egyik legrégebbi barátjuk is velük ünnepelt" - mesélte el Zsuzsa ismerőse a Ripostnak.

A szertartásról fotót is láthattok, ha IDE kattintotok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.