Bokszkesztyűvel ütötte a kutyáját egy nő - Nyomoznak utána

németjuhász bokszkesztyű állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomozást indítottak a nő ellen, aki videóra vette, ahogy ütlegeli a kutyáját. 

Az interneten kezdett el terjedni az a bizonyos videó, amelyben egy nő és annak német juhászkutyája látható. A kutya gazdája bokszkesztyűvel üti az állat fejét, amely láthatóan nem kis ütéseket szenved el. A felvétel Snapchaten jelent meg először, de elég hamar óriási felháborodást váltott ki a többi internetezőből.

Több közösségi portálon is megjelent, míg nem egy állatvédő szervezethez is eljutott a hír. Mint kiderült, rengeteg bejelentést kaptak az üggyel kapcsolatban, ezért nyomozásba kezdtek. Azonosították a videóban szereplő nőt, és kezdeményezték az ügyézségnél a nő felelősségre vonását.

Az ügyézség egyelőren nem hozott döntést, ám ha vádat emelnek és bűnösnek találják, akkor az elkövető több, mint 1,5 forintnak megfelelő pénzbírságot és fél év börtönt is kaphat - írta meg a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.