Fia szerint Knézy Jenő betegségét a csernobili katasztrófa is okozta

Forrás: Youtube -
halál Knézy Jenő Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Knézy Jenő fia elárulta, mi okozhatta édesapja halálos betegségét. Két okot is felsorolt, szerinte az egyik a daganatos betegségek esetében oly sokat emlegetett stressz. A másik pedig a csernobili atomkatasztrófa.

Tizenhét éve hunyt el a legendás szakkommentátor, akinek híres beköszönését, a „Jó estét, jó szurkolást!" hivatalosan is levédették. 2003-ban Knézy Jenőnél gyomorrákot diagnosztizáltak, ami három hónap alatt elvitte a tévést. Fia a Borsnak adott interjúban mesélt arról, hogy ő és nővére közölték anno édesapjukkal, hogy gyógyíthatatlan betegsége van.

Knézy Jenő halálát fia szerint a stressz és a csernobili atomkatasztrófa okozhatta. Forrás: Youtube

Ifjabb Knézy Jenő szerint a rák kialakulásához hozzájárulhatott a stressz, hiszen a televíziósok munkáját ez sajnos végigkíséri. A másik ok szerinte pedig az lehetett, hogy édesapja 1986-ban, éppen a csernobili atomkatasztrófa idején repült Ukrajnába. Anno elmesélte neki, a kijevi repülőtéren szkafanderes emberek fogadták őket, és gyorsan fertőtlenítették a gépüket. Hozzátette, az a Déri János is a fedélzeten volt, aki később szintén rákban hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.