Élő kutyakölyköket dobott kukába egy polgári nő

kutya kölyökkutya állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő: kölyök kutyákat dobott kukába egy nő.

Állatkínzás vétsége miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járási Ügyészség egy nővel szemben, aki kölyök kutyákat dobott kukába. A polgári nő a néhány hetes kölykökre papír hulladékot szórt, hogy senki ne vegye észre a védtelen állatokat.

Mint kiderült, az asszonynak van egy kutyája, amelynek négy kölyke született, ő azonban egyet sem szeretett volna közülük megtartani, ezért vetemedett erre a szörnyűségre. Az elkövető tette szerencsére feltűnést keltett egy arra sétáló személyben, aki aztán értesítette az állatvédőket - így tudták a nőt elkapni és felelősségre vonni.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján intézkedésként bocsássa próbára - írta meg a Cívis Hír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.