Pásztor Erzsi lánya továbbra is veszélyben van a koronavírus miatt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Olaszország koronavírus Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő lánya egy olaszországi idősotthont vezet, ahol még egyáltalán nem múlt el a veszélyhelyzet, sőt! Pásztor Erzsi borzasztóan aggódik érte, nem tudják, mikor láthatják újra egymást.

Olaszország északi tartományában, ahol Pásztor Erzsi lánya dolgozik, folyamatosan nő a koronavírusos betegek száma az enyhítések után. A színésznő lánya egy pszichiátriai betegeket ápoló otthont vezet, az intézményben már több dolgozó megfertőződött, ám ő egyelőre jól van.

Pásztor Erzsi borzasztóan félti Olaszországban élő lányát. Fotó: Polyák Attila - Origo

„Sajnos, szerintem semmit sem változott a helyzet, lehet, akkor éppen kevesebb halott és beteg volt, de a veszély továbbra is valós. Különösen szigorú biztonsági intézkedésekkel dolgoznak a Comói-tó melletti intézményben, életek múlhatnak a lányomon.

Vasárnap beszéltünk telefonon, és mesélte, hogy egyre szélsőségesebbek az em¬berek indulatai, zavartak, a mellettük lévő teraszon rendszeres összetűzések vannak, szombaton a rendőröket is ki kellett hívni, hogy ne legyen nagyobb baj. Rettenetesen aggódom érte és az unokáimért" – mesélte a színésznő a Borsnak, aki az itteni enyhítések ellenére sem hagyja el az otthonát kora miatt, illetve azért is mert anno megküzdött a rákkal.
Sajnos a bezártságot egyre nehezebben viseli lelkileg és fizikailag is. Azt mondja, eddig sokkal fiatalabbnak érezte magát, de a két hónap alatt megöregedett. Már a házimunkától is fájnak az ízületei, holott nem rég a színpadon, ugrált, táncolt. Nagyon vágyik vissza a színházba, és a lánya helyzete is elkeseríti, már nem tud mindig optimista lenni:

„Azt sem tudom, látom-e még valaha a lányomat és az unokámat. Mindig optimista vagyok, csak most azt érzem, nincs már okom rá"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.