Rendőr lőtte meg a riportert élő adásban - Videó

lövés tüntetés Amerika George Floyd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta zavargások vannak az Egyesül Államokban, amit George Floyd halála indított el, aki egy durva rendőri intézkedés után életét vesztette. Az egyik tüntetésről tudósító riportert élő adásban lőtték meg a rendőrök, szerencsére nem éles lőszerrel.

A 46 éves fekete bőrű férfi, George Floyd halála robbantotta ki a zavargásokat országszerte az Egyesül Államokban, már két ember az életét veszítette, annyira súlyos a helyzet.

Egy riporter az egyik tüntetésről tudósított élőben Louisville-ből, amikor egy rendőr rálőtt. Hallani lehetett, ahogy Kaitlin Rust azt kiáltja, „meglőttek". A nőnek nem lett nagyobb baja, ugyanis a rendőrség nem éles fegyvert használt, hanem paprikasprayhez hasonló anyagú töltényt. A felvételen jól látni, hogy a rendőr ezután is a kamerának szegezi a fegyvert.
A rendőrség később elnézést kért az történtek miatt, és ígéretet tettek arra, kivizsgálják az esetet – írta a NBC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.