Szilágyi István felesége még védi a fiát: "Szeretném, ha itthon lenne Peti"

Forrás: YouTube -
gyilkosság Humenyánszky Jolán szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István május 3-án hunyt el, a gyanú szerint fia okozta halálát. Egy darabig tagadta tettét a férfi, de már beismerte, hogy ő végzett apjával, bár azt mondta, önvédelemből tette. Édesanyja védi őt, szeretné, ha fia hazamehetne. 

Szilágyi István tragikus körülmények között hunyt el május 3-án: a gyanú szerint fia végzett vele. A férfi eleinte tagadta tettét, később azonban beismerte, hogy ő ölte meg apját, de hozzátette, hogy önvédelem volt.

Szilágyi István fia állítja, önvédelemből támadt édesapjára YouTube

Péter azt mondja, sok mindenre nem emlékszik – vagy csak homályosan –, de önvédelemből támadt az apjára és ölte meg az idős és törékeny színészt,

Blikknek

Szeretném, ha itthon lenne Peti, még akkor is, ha ezt csinálta...

Nyilatkozott Szilágyi István özvegye: nem haragszik a fiára

Nem haragszik a fiára Szilágyi István özvegye. Az ország Lópici Gáspárja május 3-án távozott az élők sorából, halálát egy a fejére mért ütés okozhatta. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.