Feljelentette Berki Krisztián Puzsér Róbertet

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu -
Puzsér Róbert Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértésért és rágalmazásért. A tárgyalások októberben lesznek. Berki állítja, megelégelte, hogy a kritikus a családját is támadja. 

„A mai napon vádlott lett Puzsér. Nem kértem tőle semmi mást, csak azt, hogy vonja vissza a családomra tett mocskolódó megjegyzését. Nem tette meg, ezért börtönbe fogom záratni" – nyilatkozta a Blikknek Berki Krisztián.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu

„Az én hátam bármit elbír, de a családomat, a feleségemet, a kislányomat senki nem bánthatja. A csacsi azt állítja, hogy én bűnöző vagyok? De hát soha nem született ellenem elmarasztaló ítélet. Örömmel küldöm börtönbe Puzsért, időt ajándékozok neki, hogy végre ne másokról, hanem magáról írjon maró kritikát. Ha pedig nem ízlik neki a börtönkoszt, karácsonykor, a szeretet ünnepén, beküldök neki egy kis ennivalót" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.