Deák Bill Gyula szörnyű időszakáról vallott: "Nekem ez az év a pokol "

Fotó: Major Kata - Origo -
Deák Bill Gyula év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deák Bill Gyula eddig nem örülhet semminek, amit a 2020-as évtől kapott: egyik csapás követte a másikat. 

A koronavírus-járvány miatt nem állhat színpadra Deák Bill Gyula sem, de ezen kívül is bőven volt gondja ebben az évben.

Nekem ez az év a pokol. 2020 borzalmas! A feleségem infarktust kapott, meghalt a húgom, a menyem is súlyos beteg lett, és a vírus még csak ezután jött. Ez az év nekem katasztrofális,

Borsnak

Deák Bill gyulának pokoli éve van Fotó: Major Kata - Origo

"Megmondom őszintén, nem is nagyon járok sehová. Itthon vagyok, tornázgatok, megy a légkondi, elvagyunk az asszonnyal. Beteg még, az infarktus mellett COPD-s is, ami légzési nehezítettséggel járó tüdőbetegség. Sokat dohányzott, de már fél éve lerakta. Van oxigénpalackja, de csak ritkán használja. Hiába tombol a nyár, ha itt a vírus. Jót tenne nekünk a tengeri levegő, de ahová szoktunk járni Törökországban, most oda sem mehetünk. Nekünk a tenger a Balaton, de oda sem! Kitalálhatnának már valami vakcinát! Idén ez van. Talán majd jövőre. Reméljük" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.