Újabb gyanúsítások történhetnek a Deák téri késelés ügyében: felmerülhet a biztonsági őrök felelőssége

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Deák téri gyilkosság biztonsági őr Deák téri késelés gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
További gyanúsítások történhetnek a Deák téri kettős gyilkosság ügyében.

További gyanúsítások jöhetnek a Deák téri késelés ügyében. A Blikk információi szerint több biztonsági őr nézte végig a dulakodást, amely során két ember vesztette életét. Azt nem tudni, miért nem avatkoztak közbe még azelőtt, hogy elfajult volna a verekedés. Azzal védekezhetnek, hogy nem a szolgálati helyükön, hanem a nyílt utcán történt a tragédia.

K. Gergelyt (balra) és M. Lászlót együtt érte a halál Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Számunkra is sok kérdés maradt megválaszolatlanul, de a nyomozás jelenlegi szakaszában ez természetes. Részleteket pillanatnyilag nem árulhatok el, de nem tartom kizártnak, hogy további gyanúsítások történhetnek az ügyben" - mondta dr. Csapi Szilvia, M. László, a 16 éves áldozat családjának jogi képviselője.

Arra is fény derült, hogy ki volt az, aki próbált segíteni az áldozatoknak: a gyilkossággal gyanúsított fiú társaságában lévő szintén intézetben élő lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.