A legendás sorozatgyilkos története: Az egész családját megmérgezte a kedves arcú ápolónő és édesanya

édesanya mérgezés pszichopata ápolónő sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóindulatúnak és elbüvölőnek látszó édesanya és ápolónő, Mary Ann Cotton valójában egy igazi pszichopata, aki egész családjával képes volt megmérgezni. Végül 40 évesen felakasztották. 

A látszólag kedves és bájos édesanya, Mary Ann Coton egy kegyetlen brit sorozatgyilkos, aki szörnyű tetteivel egy életre beleírta magát a történelembe.

Az évek során 3 férjével és 11 gyermekével végzett a hátborzongató tetteiről elhíresült brit ápolónő, de ebből egyedül mostohafia meggyilkolását tudták rábizonyítani, ami miatt végül fel is akasztották - írta meg a Bors.

Mary Ann Cotton, a kegyetlen sorozatgyilkos Forrás: Origo

Az ápolónőként dolgozó nő először 30 éves korában ment férjhez, a kellően tehetős William Mowbray-hez. A kezdetben felhőtlen kapcsolatot egy rejtélyes tragédia követte, a férj titokzatos körülmények között elhunyt, majd a feleség ezután 35 fontos életjáradékhoz jutott. Ez még nem is lett volna kétes, de nemsokkal ezután az édesanya négy gyermeke is a férjhez hasonló tüneteket produkálva elhunyt. Az özvegy nem sokáig kesergett, szinte azonnal újraházasodott. Újdonsült férje, James Robinson viszont hamar rövidre zárta a házasságot, mivel hamar rájött, hogy feleségével nem klappol valami.

Az asszony ezután sem gyászolt hosszú ideig, hamarosan új áldozatot szemelt ki magának, Frederick Cotton személyében, akihez férjhez is ment. A házasságkötés után nemsokkal a férfi életét veszítette, ahogyan több közös gyermekük is. Mary elméje ekkora már teljesen elborult, a szerettei halála után újabb áldozatot szemelt ki magának. Joseph Natras miután megváltoztatta végrendeletét tisztázatlan körülmények között elhunyt.

Ezek után már annyira belejött a gyilkolásba, hogy a rendőröknek is gyanússá vált a sok elhalálozás körülötte. Végül miután mostohafiával, Charles Edward Cottonnal is végzett, letartóztatták, majd nemsokkal később, 40 éves korában kivégezték. A szörnyű pszichopata halála utolsó percéig ártatlannak vallotta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.