Tragikus részletek derültek ki a Kelenföldi gyilkosság öngyilkosságról

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos gyilkos Kelenföld kiugrott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14. emeletről ugrott ki egy férfi, majd a 41 éves kétgyermekes édesanyára esett rá. Mindketten életüket veszítették.

Péntek esete a XI. kerület egyik toronyházának 14. emeletéről ugrott ki egy férfi, aki- a családjával sétálni induló - 41 éves Erzsébetre esett. Mindketten azonnal az életüket vesztették. Az asszony pici gyermekei és férje végignézték a borzalmas esetet.

"Éppen a kutyámat vittem sétálni. Még a liftben álltam, amikor hallottam egy tompa puffanást." A következő pillanatban a felvonó éppen megérkezett a földszintre, így a tanú kiszállt. A kapu előtt élete legrémesebb látványa fogadta.

A XI. kerület egyik toronyházának 14. emeletéről ugrott ki egy férfi, aki- a családjával sétálni induló - 41 éves Erzsébetre esett Forrás: Shutterstock

Az akkor már haldokló anyát a férje tartotta a kezében. A nő erősen vérzett, a gyermekek pedig mellette sírtak.

A csodával határos módon a babakocsiban ülő kisebbik gyermek könnyebb sérüléssel megúszta a csapódást. A családapa olyan sokkos állapotba került, hogy legalább félórán keresztül alig tudott beszélni. Miközben neje élettelen testét az ölében tartotta, csak annyit volt képes mondogatni: „Drágám, nem hagyhatsz itt minket" – mesélte a szemtanú a Bors-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.