A Gerendai titok 3. rész: A luxus nem jött magától - Videó

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
dokumentumsorozat portré Gerendai Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőri intézkedésből Michelin-csillagos étterem, tériszonnyal óriáskerék és Budapest tengerpartja.Folytatódik a Gerendai portrésorozat.

Az ország egyik legismertebb rendezvényszervezője kétségkívül Gerendai Károly, akinek a nevét - ha máshonnan nem is -, a 27 éve tartó Sziget fesztivál kapcsán szinte mindenki ismeri. Idén sajnálatos módon a legnagyobb hazai fesztivált sem lehet megtartani, így egy kis múltidézéssel jártunk utána a Gerendai titoknak. A négy részes portré harmadik részében a luxus, a szórakozás és a strandolás lett a célpont.

Gerendai Károly Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az első részből kiderült, Gerendai Károly hogyan kezdte rendezvényszervező pályafutását, a második rész a Sziget Fesztivál történetét mutatta be. Most derüljön ki, miért vásárol valaki magának egy luxus éttermet, egy óriáskereket és egy tavat. Az exkluzív portrésorozatunk harmadik részében is a kendőzetlen igazság Gerendai Károlytól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.