Életfogytiglani börtönbüntetést kapott az az exrendőr, aki élve eltemetett egy nőt

Forrás: Shutterstock -
élve eltemetés gyilkosság exrendőr Újlengyel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt az exrendőrt, aki élve elásott egy milliomos üzletasszonyt Újlengyel határában.

A volt rendőr még 2017 áprilisában egy előre megásott sírban élve elásott egy milliomos üzletasszonyt az M5-ös autópálya közelében Újlengyel határában - írja a Bors.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Az egykor rendőrként szolgált, majd személy- és vagyonőrként tevékenykedő középkorú férfi ellen 2018 júniusában emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség, aki

egy gazdag üzletember 52 éves feleségét anyagi haszonszerzés céljából az M5-ös autópálya újlengyeli kihajtójához csalta, ahol több késszúrással megsebesítette, majd a sokkos állapotban lévő asszonyt élve elásta.

A Budapest Környéki Törvényszék 2020. július 3-án kihirdetett elsőfokú ítéletében az elkövetőt előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés büntette miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre és 10 évre a közügyek gyakorlásától eltiltásra itélte, ennek értelmében a férfi legkorábban 30 év után bocsátható feltételes szabadságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.