Comedy Wildlife Photography Awards természet állatok galéria fotópályázat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára véget ér az idei Comedy Wildlife Photography Awards, vagyis az a pályázat, amelyben megcsodálhatjuk a világ legviccesebb természetfotóit.

A Comedy Wildlife Photography Awards elnevezésű díjat két természetfotós, Tom Sullam és Paul Joynson-Hicks alapította néhány évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy felhívják a világ figyelmét arra, hogy mennyire fontos a vadon élő állatok védelme.

Az idei évben a pályázok közül a nyerteseket október 22-én hirdetik ki, amelyet egy online díjátadó keretein belül nézhetnek végig az érdeklődők. 2017-ben egy magyar fotós, Kércz Tibor nyert Segítség! című felvételével, de idén is szurkolhatunk hazai alkotónak, mivel Kránitz Roland O sole mio! fotója is a döntőben van.

Az idén döntőbe jutott vicces természetfotók megtekintéséhez kattints a képre!

Forrás: comedywildlifephoto.comhttp://www.origo.hu/foto/galeria/20200914--comedy-wildlife-photography-awards-2020.htmlmiddleon1200600

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.