látogatási tilalom Honvéd Kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatt szerdától látogatási tilalom lép érvénybe a Mayar Honvédség Egészségügyi Központban (Honvédkórház). 

Az intézkedés a kórház valamennyi fekvőbetegosztályára vonatkozik, illetve a bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyeire is érvényes.

A közlés szerint a látogatási tilalom érinti az intézmény Róbert Károly körúti székhelyét, a Podmaniczky és Szanatórium utcai telephelyét, valamint a hévízi mozgásszervi rehabilitációs intézetének két telephelyét és a balatonfüredi kardiológiai és rehabilitációs intézetet is.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ám nem ez az egyetlen kórház, ahol hasonló szabályokat vezettek be.

Csütörtöktől szintén teljes látogatási tilalmat rendeltek el koronavírus-fertőzések országosan növekvő száma miatt a Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményében. Az Orosházi Kórházban már szerdától tilos a látogatás - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.