Hónapokra bevétel nélkül maradt Gálvölgyi János - így vészelte át a nehéz időszakot

Gálvölgyi János színház koronavírus bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gálvölgyi Jánost is megviselte a karantén. Hónapokig alig volt bevétele a színésznek.

A koronavírus-helyzet nem kímélte a hazai hírességeket sem. Az első hullám alatti bezárások alaposan megtépázták Gálvölgyi János családi kasszáját is.

Gálvölgyi János Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Volt olyan hónap, amikor nulla forint volt a bevételünk. Csak a nyugdíjunkat kaptuk és semmi mást. Őszinte leszek, nem is tudom, hogy abból hogyan lehetne megélni.

Nem panaszkodni akarok, de az, hogy hónapokig szinte egyetlen forint sem érkezett a számlánkra, nagyon nem volt jó. Talán az a szerencsénk, hogy az elmúlt közel ötven év után van egy kis tartalékunk, volt mihez nyúlnunk, de persze nem azt akarjuk felélni, amit félretettünk. Sokakat érintett ez a probléma, tudom, hogy mások még nehezebb helyzetbe kerültek, és a kiszolgáltatottság érzésénél nincs rosszabb. Judit nagyon szépen beosztott minden forintot, azt is, ami nálam van" - mesélte a Blikknek Gálvölgyi János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.