Borzalmas válás közepette tűnt el az 5 éves kislány, keresi a rendőrség

válás rendőrség felügyeleti jog eltűnt kislány szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember óta nem tudja senki, hol lehet az 5 éves kislány, Bors Lilla. Szülei azt állítják, hogy egyikük sem látta őt hónapok óta. 

Borzalmas válás elszenvedője volt az 5 éves kislány, Bors Lilla az elmúlt időszakban, akinek felügyeleti jogán rengeteget vitatkoztak a szülei. Édesanyja itthon él, Magyarországon, édesapa Ausztriában.

Az apa állítása szerint, a gyermek anyja meg akarta ölni a kislányt, hogy fájdalmat okozzon neki, ezután döntött úgy, hogy magához veszi és Ausztriába költözteti. Májusban azonban a bíróság az édesanyának ítélte a felügyeleti jogot, így az apa állítólag szeptember 19-én átadta a gyermeket az anyukájának. A nő szerint, erre nem került sor - írja a Ripost.

Már a rendőrség is keresi az 5 éves Bors Lillát, akit szeptember óta nem láttak a szülei (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

"Az apa végül beleegyezett abba, hogy szeptember 19-én átadja a gyereket az anyának, ám ez nem történt meg és az apa ezt követően elérhetetlenné vált az anya számára másnapig. Most pedig nem tudjuk, hogy hol lehet és kivel, és eltűnése miatt körözést adtak ki.

Kérem, aki tud valamit a képen látható Bors Lilláról, segítsen és jelezze azonnal a legközelebbi rendőrségnek" - nyilatkozta a Blikknek az édesanya ügyvédje, dr. Volni Emese.

Az apuka szerint azonban, nincs nála a gyermek.

"Ha Lilla most nincs nála, akkor én sem tudom, hogy hol lehet"

- nyilatkozta.

A rendőrség eltűnt személy ellen adtak ki körözést. A további információk itt olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.