Friss hírek érkeztek az Újpesten megkéselt fiatal rendőr állapotáról

Újpest késelés rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hálás a BRFK.

Késsel támadt egy 35 éves férfi egy rendőrre Újpesten, ám a megsebesített egyenruhás 23 éves társa lelőtte a támadót, aki a helyszínen életét vesztette. A sebesült őrmestert életveszélyes állapotban szállították kórházba, ugyanis a késszúrások több létfontosságú szervet is érintettek. A 23 éves rendőrnőt is kórházba szállították, hiszen a történtek miatt sokkos állapotba került - írja az Origo.

Azóta a BRFK rengeteg aggódó, érdeklődő üzenetet kapott a sérült őrmester állapota kapcsán, ezért közzétettek egy posztot, amelyben megköszönték az érdeklődést, illetve elmondták, hogy a kolléga állapotát sikerült stabilizálni:

"Kedves követőink!
KÖSZÖNJÜK A SOK-SOK AGGÓDÁST! Kollégánk állapota stabil, de még nincs túl a nehezén! Mindkét rendőrünkkel ott van a családja! És persze mi is, TÖBB EZER RENDŐR!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.