Itt a COVID-információs vonal, a koronavírus-fertőzött betegek hozzátartozói részére

Forrás: -- -
telefonszám COVID-19 hozzátartozó koronavírus beteg Semmelweis Egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Covid-információs vonalat hozott létre a Semmelweis Egyetem a fekvőbetegek hozzátartozói részére.

A Semmelweis Egyetem központi telefonszámán (06 1 459 1500) az 1-es gombot megnyomva információkat kaphatnak a bennfekvő koronavírusos betegek hozzátartozói az egyetemi klinikákon folyó COVID-ellátás gyakorlati kérdéseiről, így egyebek mellett a csomagküldés és a jelen helyzetben csak kivételes esetekben engedélyezett látogatás lehetőségeiről.

Forrás: --

A témák szerint menüpontokba rendezett tájékoztatás a nap 24 órájában hallható, és a leggyakoribb kérdésekre a válasz a Klinikai Központ honlapján írásban is elolvasható.

Ezen túl minden hétköznap 8.00-16.00 között érhetők el személyesen a diszpécserek a call centeren belül a 6-os gomb megnyomásával.

Telefonon az orvosi dokumentációban a beteg által erre kijelölt hozzátartozó kaphat csak információt.

Tekintettel a járványügyi helyzetre, csak igen korlátozottan, speciális esetekben, kritikus állapotú vagy intenzív ellátást igénylő betegek esetében van lehetőség személyes látogatásra, melyet hétköznapokon munkaidőben az érintett klinika igazgatójával lehet egyeztetni; az engedélyezett látogatók számára a szükséges védőfelszerelést biztosítják.
A bent fekvő betegek részére – az intenzív és sürgősségi betegfelvételi osztályok kivételével – ugyanakkor hetente két alkalommal csomag küldhető, amit a beteg nevével, szobaszámával ellátva az intézet portáján kell leadni.

Forrás: semmelweis.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.