deák téri kettős gyilkosság szabadlábra helyezés késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabadon engedték J. Marcellt, aki részt vett a Deák téri támadásban. Ő ugyan nem szúrt meg senkit, de többször megrugdosta az egyik földön fekvő, haldokló áldozatot.

A garázdasággal gyanúsított 19 éves J. Marcell jogerősen szabadon távozhat, és otthon töltheti a karácsonyt. A Deák téren történt késelés ügyében tartóztatták le a férfit, aki ugyan nem szúrt meg senkit, de többször fejbe és hasba rúgta a földön fekvő, vérző Lászlót.

„A másodfokú bíróság egy gyanúsított vonatkozásában a letartóztatást megszüntette és őt - nyomkövető eszközzel biztosított - bűnügyi felügyelet alá helyezte" – nyilatkozta a Blikknek dr. Rab Ferenc Levente, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

J. Marcell egyébként retteg attól, hogy a két áldozat barátai bosszút állnak rajta, mert a tragédia után ezt ígérték.

A Deák téri támadás egyik vádlottját kiengedik. Fotó: Szabó Gábor - Origo

A hír hallatán, miszerint szabadlábra helyezik a férfit, az elhunytak hozzátartozói teljesen felháborodtak.
„Felháborító, hogy kiengedték azt az embert, aki a késelés után Lacikát a földön összevissza rugdosta! Remélem, a bíróság az ítélethirdetésen már nem lesz ilyen engedékeny és a legszigorúbb büntetést szabja ki a gyilkosra és két társára" – árulta el az egyik áldozat rokona.

Az emberöléssel gyanúsított Cs. Krisztián édesanyja viszont reménykedni kezdett, hogy esetleg az ő fia is velük töltheti a karácsonyt.

„Krisztián fellebbezett a döntés ellen, talán másodfokon kiengedik, és velünk töltheti a karácsonyt. De nem a régi, dömsödi otthonunkban, mert onnan elköltöztünk" – mondta a Blikknek N. Szonja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.