Óriási elismerésben részesült Metzker Viki és DR BRS: az év legjobbjai lettek

Metzker Viki zene dj DR BRS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó évet követően, többször is elnapolt díjátadó után végre fény derült az idei büszkeségekre, ugyanis átadták Az év DJ-je szakmai díjakat az év mainstream, illetve underground DJ-je, az év producere, az év áttörése kategóriák nyerteseinek, valamint az idei életműdíjasnak. A DJ Szövetség idén Metzker Vikit választotta az év mainstream DJ-jének, 2019 áttörése pedig nem más, mint Béres Attila, azaz DR BRS lett a szakmai zsűri szerint.

A döntés nem meglepő, hiszen DR BRS Hol van az a lány című megahitjének berobbanása óta futószalagon szállítja a jobbnál jobb slágereket, nemrég megjelent, Berkes Olivérrel közösen újragondolt Évszakok című daluk már megközelíti az 5 milliós lejátszást is YouTubon és a Spotify toplistáin is előkelő helyen szerepel, míg Kollányi Zsuzsival és Lotfi Begivel árdolgozott Régi nyár című szerzeményük a rádiós repertoár elengedhetetlen része, a Varga Viktorral és Bigával közös Koccintós bulihimnuszt pedig már 14 milliószor pörgették a YouTube-on.

Forrás: Origo

Metzker Viki idei éve nemzetközi és hazai elismerésekben és sikerekben gazdag, 2020 mainstream DJ-je pedig remekül helyt áll ebben a férfiak uralta szakmában, ráadásul nem is először, hiszen 2015-ben és 2016-ban is ő vehette át a legjobbnak járó díjat. Hazánk legszebb lemezlovasa legutóbb az MTV EMA hazai befutói között szerepelt, mint egyetlen női jelölt, nemrég ő keverhette újra a Warner Music felkérésére Anne-Marie és Doja Cat közösét, nem sokkal előtte pedig a Corona slágerének újragondolásával nyerte el a nemzetközi közönség elismerését, hiszen Rhythm Of The Night című szerzeménye a világ legnépszerűbb zenei áruházának TOP 100-as eladási listáján a második helyig jutott és olyan sztárok támogatását is megkapta többek között, mint David Guetta vagy Don Diablo.

Viki nem csak a klubtörténelembe írta be magát, hiszen Curtissel közös Szívemen Szárny című szerzeményük a rádiók játszási listáiról sem hiányozhat. A track hatalmasat szólt a YouTubeon is, több, mint 3 millióan látták már, de a lemezlovas már többször is megmutatta, hogy rapperként és énekesnőként is megállja a helyét a hazai zenei szcénában - Dukai Reginával és Miss Mooddal közösen meneteltek hatalmasat Titok című slágerükkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.