Klippremier: Salt’ N Pepától Madonnáig, megérkezett 2021 nyári slágere

Compact Disco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérpezsdítő és igazán izgalmas végeredmény született a Compact Disco és a Hősök együttműködéséből. A két slágergyáros együttes olyan tracket tett le az asztalra, ami azonnali dallamtapadás, a Minden rendben már első hallgatásra bekúszik fülünkbe. A páros kollabja rekord gyorsasággal ostromolja a rádiós slágerlistákat!

A Minden rendben nem is érkezhetne klip nélkül, amit a szakma egyik legnagyobbja, Galler András Indián rendezett, és aki egészen a '80-as évekig repít vissza minket. Tarzan újság, VHS kazetta, görkorcsolya és ráadásként még egy polimer kazetta is. Ugye ismerős mindenkinek?

A videóklipben Kaló Judit bámulatos koreográfiája mellett az évtized klasszikus ruhadarabjai is előkerülnek, amik csak tovább fokozzák az élményt, így már Minden rendben, ugye? Nem is csigázunk tovább, mindenki felkészült az év nyári slágerére?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.