Cicciolina férfit akar - Ilyen társra vágyik az egykori pornó csillag

Fotó: Polyák Attila - Origo -
társ párkapcsolat Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina jól érzi magát a bőrében, kortalannak vallja magát és férfire is vágyik.

A világszerte ismert pornósztárról senki nem mondaná meg, hogy már 69 éves! Ő is tisztában van ezzel, és még nem készül lehúzni a rolót: tele van tervekkel.

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Cicciolina Fotó: Polyák Attila - Origo


„Annyi vagy, amennyinek érzed magad. Még mindig jól nézek ki, nemrég egy fotós nő megjegyezte, hogy ötvennek is alig látszom, és egy fiatalabb férfit is el tudna képzelni mellém. Vidám természetem van, és mivel művésznőnek születtem, nem is tudok másképp meghalni. Még a hangom is szép, szeretnék újabb zenéket játszani, festeni és közben hazaköltözni, mert gyötör a honvágy – árulja el a holnap megjelenő HOT! magazinban Cicciolina, aki jelenleg tíz cicájával osztozik a Róma zöldövezetében lévő hatalmas lakásán. Férfi nincs az életében, aminek egyszerű az oka: nem hajlandó a kompromisszumra.

Olyan férfira vágyom, aki nem goromba, jólelkű, szeret utazni, színházba, kabarékba járni, és babusgat engem."


A csütörtöki HOT! magazinban a pornósztár többek között azt is elárulja, hogy szeretne-e már végre unokázni, és azt sem rejti véka alá, hogy mi fájt jobban neki, mint a szüzessége elvesztése.

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.