Megőrjítette a férfiakat: előkerültek Pécsi Ildikó pikáns fotói

Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán -
fotózás fehérneműs képek Pécsi Ildikó pikáns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem látott képek kerültek elő Pécsi Ildikóról. Az elhunyt színésznő szépsége legendás volt, a hatvanas években megőrültek érte a férfiak. Most kiderült, hogy Ildikó akkoriban művészi fehérneműs fotózást is vállalt.

"Ildikó sokat mesélt nekem arról, hogy a hatvanas évek elején szexszimbólumnak számított és vállalt művészi módon elkészített pikáns félakt és fehérneműs fotózást. Nem volt prűd ahhoz, hogy bugyiban és melltartóban álljon kamera elé. A gödöllői ház padlásán a jelmezek és díszletek között több ezer, dobozokba szortírozott és albumba ragasztott régi kép között lapultak az eddig nem látott pikáns fotók, amiket Ildikó eltett emlékbe. A hatvanas években készültek, abban az időben kevés színésznő vállalt ilyen fotózást" - mondta a Blikknek L. Péterfi Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia, aki azt is elmesélte, hogy a színésznő csak idős korában jött rá, micsoda szexuális kisugárzással rendelkezett, amit fiatal korában kihasználhatott volna.

Pécsi Ildikó 1968-ban Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán

A pikáns fotókat itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.