Megtalálták a kiskaput: így lehet lejárni a konditerembe edzeni

Forrás: Shutterstock -
újranyitás kiskapu pandémia edzőterem konditerem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szenvednek már hónapok óta az edzőtermek bezárása miatt, de most úgy tűnik, megtalálták a megoldást, hogy újra kondizhassanak.

A koronavírus-járvány miatt november közepe óta zárva vannak az edzőtermek, ám egy jogi kiskapu segítségével most tömeges nyitásra lehet számítani - eddig is több tucat terem nyitott ki a legnagyobb csendben.

A kormányrendelet úgy szól, hogy a sportolók a járvány miatti intézkedések ellenére is látogathatják a sportközpontokat, mivel nem kell megszakítaniuk a versenyekre való felkészülésüket.

Megtalálták a kiskaput: így lehet lejárni a konditerembe edzeni Forrás: Shutterstock

Mivel bárki beléphet egy sportegyesületbe, csupán ennyi kell ahhoz, hogy valaki edzőteremben sportolhasson újra. Elég tehát egy sportegyesületi tagság, nem kell ténylegesen versenyeken indulni.

Egy budapesti terem munkatársa telefonon mondta el a Blikk munkatársának, mit kell tennie ahhoz, ha újra el akar menni a terembe edzeni:

A Magyarországi Edzőtermek Országos Szövetségének elnökét is megkérdezte erről a lap. Dechert Áron megérti a kétségbeesett üzemeltetőket, és próbál segíteni nekik, de nem tartja jó ötletnek ennek a kiskapunak a kihasználását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.