Rossz hír a rajongóknak: ekkor lesz megtartva az Aerosmith koncert

Aerosmith 2022 koncert halasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2020-ban lépett volna fel kis hazánkban az Aerosmith zenekar, azonban a koncertet a koronavírus járvány miatt lemondták.

A rajongók már beleélték magukat, hogy a koncertet megtartják 2021 nyarán, azonban úgy tűnik, hogy még ennél is tovább kell várni.

"Nyomon követve a jelenlegi példanélküli és változó helyzetet, és mivel az Aerosmith rajongók egészsége, valamint biztonsága az elsőszámú prioritás, sajnos egyértelművé vált, hogy az Aerosmith európai turnéját nem lehet megtartani 2021 nyarán. Ezért a zenekar 2021. július 12-re tervezett budapesti fellépése is későbbi időpontban, 2022. július 10-én kerül megrendezésre a Puskás Arénában.
Kérjük, továbbra is tartsák meg a jegyüket, azok automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra" - jelent meg a Live Nation koncertszervező cég oldalán.

Az Aerosmith Instagram oldalán is bejelentette követőinek, hogy az európai turné 2022-re tolódik. A cél mindenképpen az együttes és a rajongók egészsége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.