2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Siklósi Örs, az Aws frontembere halála előtt a visszatérésre készült

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
halál Siklósi Örs visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, Siklósi Örs néhány nappal ezelőtt, 29 évesen elhunyt. Az Aws frontembere bízott a felépülésében és abban is, hogy visszatérhet a színpadra.

Siklósi Örsnél tavaly nyáron diagnosztizáltak leukémiát. Akkor minden koncertjét lemondta a zenekar és a frontember csak a gyógyulására koncentrált. A 29 éves zenész az utolsó pillanatig hitt abban, hogy felépülhet. Szóló lemeze szinte teljesen elkészült és csak a közönségre várt...

Budapest, 2018. február 24. Az AWS zenekar, miután Viszlát nyár című dalával megnyerte A Dal 2018 televíziós versenyt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2018. február 24-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi Forrás: MTI/Bruzák Noémi

"A felépülése után akart visszatérni, ehhez szinte teljesen kész volt a szólólemeze.

Minden egyes dalt felénekelt, emellett az AWS új lemezét is elkezdte. Vannak dal kezdemények is, póbálják befejezni a srácok.

Azóta, hogy megtudtuk a szörnyű hírt, állandóan együtt vagyunk, még fel sem tudjuk fogni, hogy elvesztettük őt,

így annak sem jött még el az ideje, hogy arról beszéljünk, mi lesz az AWS-szel. Reménykedtünk a felépülésében, karácsony előtt hazaengedték a kórházból a feleségéhez, én akkor találkoztam vele utoljára. Beszélni ugyan tudtunk vele, de az utóbbi időben már nem volt jól" - mesélte a Blikknek a zenekar menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.