Napszemüvegeket elő: a hét vége felé végre beköszönt a tavasz

Forrás: Shutterstock / Készítette: watermelontart -
meleg tavasz napsütés időjárás évszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi pár hétben nem volt túl barátságos az időjárás, de március utolsó napjaiban megérkezik az igazi tavasz.

Szerdán még erősen felhős lesz az ég, a Dunántúlon pedig kisebb csapadék is hullhat. A Tiszántúlon ezzel szemben többórás napsütés várható, a hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Csütörtökön az ország nyugati részén kevesebb, keleten több napsütésre van kilátás, a Dunántúlon viszont havas eső is hullhat. A nappali felmelegedés lassan, de biztosan erősödik, a maximumok 9-15 °C között alakulnak.

Pénteken változóan felhős lesz az ég, csapadékra kicsi az esély. A levegő 11 és 17 fok közé melegszik, a déli, délnyugati szél megélénkül.

Szombaton eleinte napos lesz az idő, késő délutántól, estétől viszont erősen megnövekszik a felhőzet, és helyenként elered az eső. Eleinte a délnyugati, este pedig az északnyugati szél erősödik meg, 15 fok körüli tavaszi hőmérséklet ígérkezik.

A hét utolsó napján 10-14 fok körüli értékeket mérhetünk, élénk északi, északnyugati szél mellett.

A hét második felében beköszönt a tavasz. Forrás: Shutterstock / Készítette: watermelontart

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.