Gyászol: holtan találták a 29 éves sztársportolót

Forrás: Shutterstock -
halál gyász NFL amerikai foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Notre Dame és az NFL volt labdarúgóját, Louis Nix-t, akinek a hét elején jelentették be eltűnését, szombaton holtan találták. A férfi 29 éves volt.

Nix családja szerdán jelentette be a focista eltűnését a rendőrségen. Több napos keresgélés végül szombaton találtak rá a férfira. Nix édesanyja megerősítette, hogy az amerikai focista életét vesztette. Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a férfi halálát - írta meg az Espn.

A Jacksonville-i seriff hivatala szerint Nixet utoljára szerdán délelőtt 10 órakor látták, amikor is édesapja Jacksonville-i rezidenciáját hagyta el egy 2014-es szürke Hyundai autóval. Brian Kelly, a Notre Dame futballedzője a nyilvánosság segítségét kérte Nix megtalálásához.

Nix a Jacksonville-i Raines középiskolában fedezték fel és három szezont játszott a Notre Dame csapatában, mielőtt 2014-ben a Houston Texans a harmadik fordulóban befogadta volna. Nix védekező játékos lett volna, de térdsérülései miatt soha nem játszott egyetlen meccset sem a Texans csapatában, és csak négy meccset játszott a New York Giants számára. 2016-ban a Washington és a Jacksonville Jaguars együttesénél is töltött némi időt.

Nix egy decemberi lövöldözés során megsérült, miközben a Jacksonville-i repülőtér közelében lévő benzinkútnál ellenőrizte a guminyomást. A közösségi médiában akkor elmondta, hogy mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy életben maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.