Kutyája mentette meg a fogyatékkal élő, ózdi fiú életét - Videó

kutya életmentés mentőcsapat fogyatékkal élők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves fogyatékkal élő fiú eltévedt az erődben a kutyájával, és kint töltötték az egész éjszakát. A fagyhaláltól az mentette, meg hogy az állattal szorosan összebújtak.

A fogyatékkal élő ózdi kamaszfiú sétálni indult a kutyájával a közeli erődbe, csakhogy eltévedtek. Először szülei indultak a keresésükre, de nem jártak sikerrel, ezért értesítették a rendőrséget.

Csakhogy így sem akadtak a nyomukra, ezért speciális mentcsapat igyekezett a segítségükre, akiknek versenyt kellett futniuk az idővel, ugyanis az éjszakai fagyok miatt a fiú élete veszélybe volt – adta hírül a Tények.

Ám csupán másnap reggel sikerült megtalálniuk a fiút és kutyáját. A kamasz életét az mentette meg, hogy az állat hozzábújt éjszaka, így nem hűlt ki a teste a mínusz 6 fokos hidegben.
A fiút kórházba szállították, egy darabig megfigyelés alatt tartották, majd hazaengedték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.